Tocatorul de fructe se foloseste la zdrobirea fructelor (mere,pere,gutui) , actionarea este manuala. Este destinat macerarii fructelor in vederea fermentarii pentru distilarea alcoolului. Volumul cosului este de 20 L.
Tocatorul de fructe se compune din palnie de alimentare din tabla vopsita electrostatic, cilindru rotativ cu cutite dispuse elicoidal si cutite stator dispuse lateral, astfel tocatorul de fructe este activ oricare ar fi sensul de rotire.
Dispunerea elicoidala a cutitelor diminueaza forta de actionare astfel efortul depus de catre utilizator este minim.
Tocatorul de fructe este actionat cu o manivela cu maner prelucrat ergonomic , pentru mana utilizatorului, port bara (suport pentru sprijin) este din tabla vopsita electrostatic .
Mod de lucru:
Tocatorul de fructe se aseaza deasupra unui recipient in care sa se colecteze fructele zdrobite . Fructele se pun in interiorul palniei de alimentare pana la capacitate si se invarte manivela .
Operatia se repeta pana la umplerea recipientului.
Atentie !
Nu se vor introduce in zdrobitorul de struguri corpuri dure.
Dupa fiecare utilizare se curata si se pastreaza la loc uscat ferit de intemperii.
Thumb | File information |
Fisa tehnica tocator fructe.pdf File Size 482.28KB Downloaded: 211 |